To nie lodowe rzeźby, a… ciasta z galaretki! Ich autorką jest Siew Heng Boon. Ich przygotowanie zajmuje nawet do 4 godzin. Nietypowa pasja pomogła Siew w walce z rakiem piersi. Podczas choroby tworzyła słodkości dla swoich lekarzy. Jej cukiernicze arcydzieła są całkowicie jadalne. Galaretki mają różne smaki, m.in. kokosa, brzoskwini i róży.
Ważne: nasze strona wykorzystuje pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Komentarze